top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMargot Peeters

Opening Smile Safari Wijnegem

Weet je nog? Vorig semester kreeg ik een nieuwe uitdaging voorgeschoteld. PITCH! Samen met mijn teamgenoten Kato Boon, Fleur Verheyden, Karen De Weerdt en Eveline Slavov Slavov ging de uitdaging van start. Na veel brainstormen, het bedenken en uitwerken van strategieën en creatieve concepten voor de nieuwe editie van Smile Safari, kregen we de kans ons finale idee te pitchen. De kers op de taart? De overwinning, Sorria wint Pitch!


Afgelopen vrijdag, 1 april, kwam Sorria weer samen voor de opening van Smile Safari in Wijnegem Shopping Center.

Team Sorria in het ballenbad tijdens de opening van Smile Safari op vrijdag 1 april
Sorria bij de opening van Smile Safari Wijnegem

De nieuwe editie van Smile Safari is te vinden in het shopping center, aan ingang 11. Het hele museum bevindt zich op het gelijkvloers. Er zijn lockers om je waardevolle spullen in te bewaren en er is ook de mogelijkheid om je om te kleden in de kleedkamers. Als je dus niet goed weet wat je wil aandoen, neem verschillende outfits mee en laat je gaan!

Er zijn opnieuw heel wat kleurrijke en instagrammable kamers te vinden! Neem je tijd om elke kamer te ontdekken en te ervaren want het is zeker en vast de moeite. Alle kamers zijn met elkaar verbonden en één voor één fotowaardig. Spiegels, neon lights en te gekke decors in overvloed. Van een ballenbad bij de ingang tot een groene old timer. Een hidden mirror room, een groen-roze gevlekte koe en baden gevuld vol gele eendjes of pluizige katten. Niets is te gek voor de nieuwe editie van Smile Safari.

Haal die influencer power in jezelf naar boven. Trek je niet aan wat andere mensen denken en vergeet ook zeker je TikTok dansbenen niet mee te nemen. ENJOY!

xxx

Margot






42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page